Markteffect

Markteffect bestaat 10 jaar!

Vandaag precies 10 jaar geleden is Markteffect opgericht door inschrijving bij de KvK in Eindhoven. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de snelst groeiende marktonderzoeksbureaus van Nederland met ruim 2500 uitgevoerde onderzoeken voor meer dan 400 verschillende opdrachtgevers.

 

In 2007 richtten Edgar de Beule en Hesam Fahimi, toen nog studenten, samen met Maarten van Nieuwland Markteffect op. In het eerste kantoor op de Hooghuisstraat paste maar een paar mensen, maar hier werd wel onderzoek verricht voor PHC Telecom, één van de eerste grote opdrachten.

 

In een paar jaar tijd groeide het team snel door en paste Markteffect niet meer in de Hooghuisstraat. Tijd voor een verhuizing naar de Keizersgracht, waar verdere professionalisering in gang werd gezet. Hier kreeg het veldwerkteam echt vorm met een in-house callcenter en werden steeds meer onderzoeksspecialisten aangetrokken.Hesam en Edgar in 2012

 

Sinds de tweede verhuizing naar de Begijnenhof in 2014 is Markteffect nog verder gegroeid en werd onderzoek uitgevoerd voor grote klanten als Redbull, Philips en de Eredivisie. Ook specialiseerden we ons nog meer in onderzoek in sport, zorg en onderwijs. In 2012, 2015 en 2016 ontvingen we van het Financieele Dagblad de Gazelle Award voor onze snelle groei.

 

Edgar: “We hadden tien jaar geleden nooit verwacht dat Markteffect zo’n omvang zou bereiken. Dat wij mogen werken voor de 400 mooiste opdrachtgevers in Nederland en ver daarbuiten. Dat we zo’n intelligent, slim en goed team zouden hebben. En dat we het beste en snelst groeiende marktonderzoeksbureau van onder de rivieren zouden zijn. Hesam en ik vragen ons af wat de komende tien jaar gaan brengen. Als je dit in 10 jaar kunt bereiken, dan gaan we ervoor om in de komende tien jaar nog veel meer zaken beter en mooier te maken.”

 

Ter ere van ons 10-jarig bestaan hebben we op een veiling voor het goede doel een mooi cadeau voor onszelf gekocht: een door Guus Meeuwis gebruikte en gesigneerde gitaar. Deze werd op kantoor aangeboden aan eigenaren Edgar en Hesam door André Ooijer. 

 


Het aanbieden van de gitaar van Guus Meeuwis door André Ooijer aan Edgar de Beule.

Markteffect bestaat 10 jaar!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op