Markteffect

Respondenten geven feedback op kwalitatief onderzoek

Respondenten die deelgenomen hebben aan een interview, groepsdiscussie of online community worden sinds kort gevraagd naar hun mening hierover, om kwalitatief onderzoek bij Markteffect nog verder te verbeteren.

 

Markteffect streeft altijd naar het beste onderzoek en de beste dienstverlening voor haar klanten. Al jaren krijgt iedere klant na afronding van een onderzoek een klanttevredenheidsonderzoek toegestuurd. De mening van klanten over de opzet van het onderzoek, onze deskundigheid, onze aanbevelingen en de kwaliteit van de rapportage helpt ons gericht verbeteringen door te voeren. Op dit moment wordt de algemene tevredenheid met een 8,1 beoordeeld en hebben we een mooie NPS van 62%.

Respondententevredenheidsonderzoek

Vanaf nu vragen we niet alleen maar klanten naar hun mening, maar ook respondenten, met het nieuwe respondententevredenheidsonderzoek. In kwalitatief onderzoek (interviews, groepsdiscussies en online communities) hebben de respondenten één op één contact met onze onderzoeksspecialisten. De feedback van respondenten is daarom ook heel belangrijk om het onderzoek naar een nog hoger niveau te tillen.

Korte vragenlijst

De respondenten krijgen enkele werkdagen na hun deelname een korte vragenlijst toegestuurd. Na het geven van een algemeen oordeel geven voor hun deelname krijgen ze de mogelijkheid in open antwoorden zowel de positieve als de negatieve punten te omschrijven die hen zijn bijgebleven aan het onderzoek. De resultaten worden direct gedeeld met de onderzoeksspecialist die het onderzoek uitvoerde, zodat verbeterpunten meteen kunnen worden doorgevoerd.

 

Wilt u meer weten over de behaalde resultaten of wilt u kwalitatief onderzoek laten uitvoeren door Markteffect? Schroom dan niet om contact op te nemen!

 

Mirjam Verbon / Onderzoeksspecialist

 

Mirjam Verbon - Onderzoeksspecialist

Respondenten geven feedback op kwalitatief onderzoek

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op