Markteffect

Sponsoring en partnerships

Markteffect heeft door de jaren heen verschillende sponsor- en partnerships opgebouwd. Dit zowel op zakelijk als maatschappelijk gebied. 

PSV

Markteffect is sinds 2013 Official Supplier van PSV. Markteffect heeft een aantal raakvlakken met PSV. Allereerst heerst bij beide organisaties een topsportmentaliteit. Daarnaast is sportmarketing bij zowel PSV als Markteffect een belangrijke factor. Markteffect en PSV zijn tevens gevestigd in Eindhoven. Het kantoor van de tweede vestiging van Markteffect bevindt zich zelfs naast het Philips Stadion.

PSV en Markteffect hebben een langdurige partnerovereenkomst afgesloten, waarbij Markteffect alle onderzoeken voor PSV uitvoert. Deze onderzoeken zijn gericht op het streven van PSV om de meest gastvrije club ter wereld te zijn voor zowel seizoenkaarthouders als zakelijke relaties. Hiermee staat Markteffect in de PSV Sponsorpiramide naast bedrijven als Heijmans, Van Gansewinkel, Athlon Carlease en BBA tours.
 

Markteffect sponsor PSV - PSV Stadion

 

Een voorbeeld van de samenwerking is dat Markteffect voor elke thuiswedstrijd in het Philips Stadion de voorspellingen van PSV supporters onderzoekt. Deze resultaten worden tijdens de wedstrijd op een leuke manier met de supporters gedeeld. Een voorbeeld hiervan is de ‘Goal Alert’ die wordt weergegeven bij elk doelpunt van PSV.

 

Doelpuntenmakers
 

Doelpunt

 

Het Nederlands Rugby Team & RugbyteamThe Elephants

Rugby is een sport waarbij respect voor de scheidsrechter, de tegenstander en de medespelers een belangrijke rol inneemt. Rugby is hiermee wereldwijd voor veel mensen de ultieme teamsport. Vanuit deze gedeelde waarden is Markteffect sponsor van de Eindhovense Rugbyclub The Elephants en het nationale Nederlandse Rugby Team. 

Jong Ondernemerschap

Markteffect hecht veel waarde aan het stimuleren van (jong) ondernemerschap. Om deze reden worden er maandelijks presentaties gegeven op onderwijsinstellingen. Daarnaast steunt Markteffect financieel en met personele inspanning initiatieven die bijdragen tot ontplooiing van het ondernemerschap. Een voorbeeld hiervan is de Fontys Best Business waar jonge studenten hun businessplan mogen pitchen aan ondernemers.

Maatschappelijke sponsoring

Markteffect tracht regelmatig goede doelen te ondersteunen. Hierbij kan gedacht worden aan het doneren van geldbedragen aan goede doelen in plaats van relatiegeschenken voor kerst. Daarnaast heeft Markteffect een goede doelen budget waarmee charitatieve instellingen korting krijgen op onderzoek. Wanneer deze korting aan het einde van het jaar niet is gebruikt, zal dit ook geschonken worden aan een goed doel.


Tevens steunt Markteffect diverse lokale activiteiten. Hoewel de ruimte hiervoor beperkt is, staan wij altijd open voor nieuwe aanvragen. Deze mogen per mail verzonden worden naar c.vousten@markteffect.nl.

 

Edgar de Beule - Consultant

Edgar
de Beule

Consultant
Chantal Vousten - Officemanager/ HR

Chantal
Vousten

Officemanager/ HR
Welk marktonderzoek heb ik nodig?
Help mij kiezen
Of
Stel Uw Vraag

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op