Markteffect

Zakelijke dienstverlening

Business – to – Business onderzoek

Indien uw organisatie actief is in de zakelijke dienstverlening heeft u te maken met verschillende groepen stakeholders. Zo zijn er de beslissers, beïnvloeders maar ook de gebruikers van de aangeboden producten en/of diensten. Om optimaal te renderen is het van belang dat u al uw stakeholders optimaal bereikt. 

Het uitvoeren van marktonderzoek voor zakelijke dienstverleners vergt extra kennis en inlevingsvermogen, omdat de gevoeligheden in de klantrelatie vaak groot zijn en de materie specifiek.

Dankzij de inhouse faciliteiten die Markteffect tot haar beschikking heeft, waaronder een eigen (getraind) veldwerkteam en een inhouse callcenter, kunnen wij u de gewenste ondersteuning bieden bij het uitvoeren van elk onderzoek. 

Enkele voorbeelden van onderzoeken in de zakelijke dienstverlening

Markteffect heeft ruime ervaring met het uitvoeren van bovenstaande type onderzoeken. Dankzij deze ervaring weet Markteffect u op juiste manier te adviseren wanneer u een dergelijk onderzoek wenst uit te voeren.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Voor meer informatie over business-to-business onderzoek, andere vormen van marktonderzoek, de werkwijze van Markteffect of overige vragen, kunt u telefonisch contact opnemen via , een e-mail sturen naar vraag@markteffect.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op