Markteffect

Consumentenonderzoek

Inzicht in uw doelgroep

Iedereen is een consument. De kans is dan ook groot dat u zich met uw organisatie op consumenten richt. Echter is iedere consument anders en heeft iedere consument andere wensen en behoeften.  

Met consumentenonderzoek krijgt u inzichten onder deze doelgroep. Zowel als uw doelgroep bestaat uit alle Nederlandse consumenten als uit een zeer specifiek demografisch afgebakende groep.

Bij consumentenonderzoek is het van essentieel belang dat de onderzoeksdoelgroep (steekproef) een juiste afspiegeling van uw doelgroep is. Immers gaat het om relevante inzichten onder de doelgroep die voor u relevant is. Markteffect ondersteunt en adviseert u graag bij het volledige onderzoek. Doordat Markteffect alle faciliteiten inhouse heeft, kunnen wij u bij elke onderzoeksvraag snel en effectief ondersteunen. 

Enkele voorbeelden van consumentenonderzoek

Markteffect heeft ruime ervaring met het uitvoeren van bovenstaande type consumentenonderzoeken. Dankzij deze ervaring kan Markteffect u op juiste manier te adviseren wanneer u een dergelijk onderzoek wenst uit te voeren.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Voor meer informatie over consumentenonderzoek, andere vormen van marktonderzoek, de werkwijze van Markteffect of overige vragen, kunt u telefonisch contact opnemen via , een e-mail sturen naar vraag@markteffect.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op