Lynn de Munnik

Research Expert

Bij Markteffect hebben we het geluk om een medewerker als Lynn te hebben. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is altijd bereid om een stapje extra te zetten. Een opleiding naast haar werk? Een lang onboarding traject? Voor Lynn is dat een eitje. Ze houdt van leren terwijl ze aan het werk is, en ze draait haar hand niet om voor nieuwe uitdagingen.

Binnen Markteffect is Lynn een waardevolle schakel. Ze is als een spin in het web, snel in het oppakken van taken en altijd bereid om met opdrachtgevers te sparren en mee te denken. Haar ervaring strekt zich uit over zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisaties. Ze heeft een indrukwekkend scala aan onderzoeken uitgevoerd, variërend van concepttesting tot diepgaande marktanalyses.

Fun fact
Lynn's passie is - buiten het werk - koffie! Niet zomaar koffie, nee, Lynn is een echte koffieconnaisseur. Ze heeft haar eigen lijstje met koffiezaken die aan haar hoge standaarden voldoen. En volgens haar is de beste koffie ter wereld gemaakt door haar vriend, een voormalige barista. Dat is pas echte liefde voor koffie!

Lynn de Munnik