Veerle Houben

Onderzoeksspecialist

Veerle is een enthousiaste Onderzoeksspecialist die het leuk vindt om zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek uit te voeren. Daarnaast heeft ze een onmiskenbare passie voor marketing en de vertical leisure. 

Veerle houdt ervan om met de opdrachtgever en met respondenten in gesprek te gaan. Op kwalitatief onderzoeksgebied is ze niet alleen projectleider, maar ook onderzoeksspecialist die de gesprekken uitvoert, analyseert en rapporteert. Als collega brengt ze veel enthousiasme in het team. Ze is gedreven en gemotiveerd om samen met de opdrachtgever een succesvol onderzoekstraject neer te zetten.

Fun fact
Veerle is tevens een onmisbaar lid van de Feestcommissie. Met enige regelmaat worden er gave initiatieven georganiseerd vanuit Markteffect. Zo zijn de jaarlijkse quiz-avonden legendarisch geworden, maar ook de Mexicaanse avond, Ranking with the Stars en Quarantaine teambuildingavond spectaculair dit jaar, waarbij Veerle zelfzich opofferde om een hete peper te eten en een rap te maken voor het team.

Veerle Houben