Markteffect

Deskresearch

Bronnenonderzoek als uitgangspunt

Dit krijgt u van ons:

  • Offerte binnen 24 uur - Snelle doorlooptijd
  • Totale ontzorging
  • 100% betrouwbare bronnen
  • Rapport inclusief bronnenlijst

Deskresearch is onderzoek doen naar al beschikbare gegevens ten behoeve van een onderzoeksvraag. Deze gegevens zijn reeds eerder verzameld door anderen en hoeven dus niet opnieuw te worden vergaard.

Deskresearch is een vorm van kwantitatief onderzoek.

Uitvoeren deskresearch

Markteffect heeft medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in deskresearch. Deze medewerkers weten hoe zij de benodigde informatie op een effectieve manier kunnen achterhalen. Door het raadplegen van de juiste bronnen en het leggen van de juiste contacten zijn de onderzoekers van Markteffect altijd in staat om de door u gewenste informatie te vinden en terug te koppelen.

Bronvermelding

Een zeer belangrijk aspect bij het uitvoeren van deskresearch is het raadplegen van de juiste bronnen. Het maakt bijvoorbeeld een groot verschil of informatie afkomstig is van een onbekende website, de Kamer van Koophandel of het CBS. Markteffect raadpleegt en gebruikt alleen bronnen waarvan de betrouwbaarheid 100% kan worden gegarandeerd. Samen met het uiteindelijke rapport wordt ook de bijbehorende bronnenlijst geleverd.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Voor meer informatie over deskresearch, de werkwijze van Markteffect of overige vragen, kunt u telefonisch contact opnemen via , een e-mail sturen naar vraag@markteffect.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Rob Betman - Kwalitatief Onderzoeker

Rob
Betman

Kwalitatief Onderzoeker
Mirjam Verbon - Onderzoeksspecialist

Mirjam
Verbon

Onderzoeksspecialist
Welk marktonderzoek heb ik nodig?
Help mij kiezen
Of
Stel Uw Vraag

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op