Markteffect

Face-to-face enquêtering

Op locatie voor een accurate ondervraging

Dit krijgt u van ons:

  • Afname (digitaal of schriftelijk) door eigen Markteffect Veldwerkteam
  • Bij digitale afname direct inzicht in resultaten
  • Enquêtering op locatie (landelijke dekking)
  • Mogelijkheid tot persoonlijke briefing van medewerkers

Deze methode van onderzoek wordt voornamelijk ingezet wanneer er op locatie marktonderzoek uitgevoerd moet worden. Een voorbeeld hiervan is het uitvoeren van smaaktesten of onderzoek waarbij de locatie specifiek van belang is. Face-to-face enquêtering is met name geschikt voor situaties waarin u zelf geen mogelijkheid heeft om uw doelgroep door middel van online of telefonisch onderzoek te ondervragen. Bijvoorbeeld een tevredenheidsonderzoek op een festival of een bezoekersonderzoek in een winkelcentrum.

Face-to-face enquêtering is een wervingsvorm die gebruikt wordt bij kwantitatief onderzoek.

Veldwerkteam

Voor face-to-face enquêtering zet Markteffect haar eigen veldwerkteam in. Dit veldwerkteam bestaat uit ongeveer 50 flexibele medewerkers met verschillende nationaliteiten en met minimaal hbo werk- en denkniveau. Enquêteren op locatie is een vak apart, omdat de respondent eerst overtuigd moet worden om deel te nemen. Daarna zal het interview worden afgenomen. Dit gebeurt in de meeste gevallen op een iPad. Hierdoor is de data meteen digitaal beschikbaar voor onze onderzoeksspecialisten.

Field Force training

Alle medewerkers in het veldwerkteam hebben de Field Force training ontvangen van de branchevereniging MOA. Deze training zorgt ervoor dat de medewerkers voldoende kennis hebben op het gebied van marktonderzoek en interviewvaardigheden.

Voor wie?

Afhankelijk van uw onderzoeksvraag adviseren wij u welke methode het meest passend is bij uw onderzoeksvraag.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Voor meer informatie over face-to-face onderzoek, de werkwijze van Markteffect of overige vragen, kunt u telefonisch contact opnemen via , een e-mail sturen naar vraag@markteffect.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.

 

Hesam Fahimi - Consultant

Hesam
Fahimi

Consultant
Welk marktonderzoek heb ik nodig?
Help mij kiezen
Of
Stel Uw Vraag

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op