Studenten Fontys ontvangen praktijkopdracht van Markteffect

9 oktober 2019

Fontys en Markteffect hebben een samenwerking waarmee het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar worden gebracht. Deze samenwerking behelst diverse aspecten, waaronder het geven van gastcolleges en het bedenken van praktijkopdrachten voor studenten. Afgelopen maandag presenteerde Markteffect een opdracht voor de minor Digital Marketing.

In het kader van deze samenwerking zijn onze medewerkers Bart Zweekhorst en Marc Carapiet van de afdeling Data Online afgelopen maandag weer te gast geweest bij Fontys. Elk jaar leggen we studenten van de minor Digital Marketing een uitdagende opdracht voor. Marc Carapiet, Manager Data Online, licht toe: “Na een succesvolle samenwerking vorig jaar waarbij de studenten een marketingplan bedachten om doelgroepen online beter te bereiken, hebben we nu een meer technische case mogen presenteren. Het betreft een tool die ons werkproces moet vereenvoudigen. In tegenstelling tot vorig jaar, waarbij de studenten hun opdracht op afstand uitwerkten en enkel op kantoor presenteerden, ontvangen we dit jaar de studenten op kantoor om samen de invulling vorm te geven en hopelijk de tool direct te kunnen implementeren.”

De studenten van Fontys zullen de komende weken aan de slag gaan met de opdracht en deze daarna bij Markteffect op kantoor komen presenteren.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Herinvoering basisbeurs blijft beperkte invloed hebben op studiekiezer

In 5 stappen je doelgroep onderzoeken

Marktonderzoek doen, hoe pak je dat aan?

Groeien door marktonderzoek: zo doe je dat – Growth Lab podcast #8