Markteffect

Databaseverrijking

Uw database verrijkt en up-to-date

Dit krijgt u van ons:

  • Offerte binnen 24 uur - Snelle doorlooptijd
  • Totale ontzorging
  • Complete actualisering van uw bestanden
  • Bij uitstek van toepassing op behoefteonderzoek

Ieder bedrijf kent deze situaties: we hebben een doelgroep gedefinieerd maar met wie moeten we nu contact opnemen? We hebben wel CRM-software maar doordat we het zo druk hebben worden niet alle mutaties verwerkt. We willen ons klantenbestand gaan mailen maar we hebben wel erg veel info@ adressen in het CRM-systeem staan. Markteffect kan u helpen met uw database verrijking.

Direct marketing (DM-campagnes)

Om een effectieve direct marketing campagne te beginnen is niet alleen CRM nodig maar moeten de databases met klantgegevens en prospectgegevens compleet en actueel worden gehouden. Markteffect werkt vanuit een simpele spreadsheet of vanuit een database server (SQL database, Access database) en zorgt voor een complete actualisering van uw bestanden. Deze actualisering maken we op basis van deskresearch of op basis van een directe persoonlijke benadering van de klanten en prospects per e-mail, post of telefoon.

Behoeftenonderzoek

In veel gevallen koppelt Markteffect een behoefteonderzoek direct aan de update van een klantenbestand zodat op basis van het meest actuele bestand van klanten en prospects de marktbehoefte in kaart kan worden gebracht. Vanwege anonimiteitsvoorwaarden zullen de gegeven antwoorden losgekoppeld worden van de persoonsgegevens, tenzij specifieke toestemming is gegeven door de respondent. 

Meer informatie over database onderzoek?

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden van een database onderzoek? Laat u dan terugbellen door Markteffect of neemt u zelf contact op met Edgar de Beule of Boj Nefkens via telefoonnummer .

Edgar de Beule - Consultant

Edgar
de Beule

Consultant
Boj Nefkens - Consultant

Boj
Nefkens

Research Consultant
Welk marktonderzoek heb ik nodig?
Help mij kiezen
Of
Stel Uw Vraag

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op