Markteffect

Tevredenheidsonderzoek

Onderzoek de tevredenheid van uw doelgroep

Dit krijgt u van ons:

  • Offerte binnen 24 uur - Snelle doorlooptijd
  • Vragenlijst op maat en totale ontzorging
  • Onderzoeksspecialist op gebied van Tevredenheid en Loyaliteit onderzoek
  • Biedt inzicht in tevredenheid en loyaliteit

Met een tevredenheidsonderzoek brengt u de tevredenheid van verschillende doelgroepen in kaart. Deze doelgroepen kunnen bestaan uit uw klanten, maar bijvoorbeeld ook uit uw eigen medewerkers. Daarbij kunt u ook verschillende aspecten uitdiepen in het tevredenheidsonderzoek. De mogelijkheden zijn eindeloos. In overleg met u maakt Markteffect de onderzoeksopzet op maat.

Klanttevredenheidsonderzoek

Markteffect heeft veel ervaring met het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken. Hierbij wordt niet alleen de huidige tevredenheidsgraad getoetst, maar wordt ook onderzocht hoe loyaal de klant is en in hoeverre deze uw organisatie bij derden aan zou raden. Met een rapport dat heldere conclusies en praktische adviezen bevat kunt u gericht aan de toekomst van uw bedrijf werken. Meer weten? Lees hier gedetailleerd over het klanttevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een veelvuldig aangevraagd tevredenheidsonderzoek is een analyse die specifiek gericht is op medewerkers. Tevredenheid van medewerkers heeft een grote invloed op de productiviteit van de organisatie. Door gerichte vragenlijsten en de anonimiteit te waarborgen weten onze specialisten een prettige sfeer te creëren die de betrouwbaarheid van het onderzoek absoluut ten goede zullen komen. Meer weten? Op deze pagina leest u alles over het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Een scala aan onderzoeksmogelijkheden

Uiteraard zijn bovenstaande onderzoeken maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Heeft u een specifieke onderzoeksvraag dan nodigen wij u van harte uit om deze aan ons voor te leggen. Wij garanderen u snelle en flexibele samenwerking met de beste specialisten. U ontvangt een helder en praktisch rapport, gebaseerd op bewezen economische en strategische marketing modellen. Markteffect helpt u om de volgende stap in de groei van uw bedrijf te maken.

Laat u vrijblijvend informeren

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen met Edgar de Beule of Boj Nefkens: . U kunt ook een e-mail sturen naar info@markteffect.nl.

Edgar de Beule - Consultant

Edgar
de Beule

Consultant
Boj Nefkens - Consultant

Boj
Nefkens

Research Consultant
Welk marktonderzoek heb ik nodig?
Help mij kiezen
Of
Stel Uw Vraag

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Help mij kiezen of Neem vrijblijvend contact op