Anneline Sevenster

Research Expert

Anneline is Research Expert en houdt zich bezig met zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoekstrajecten. Met haar achtergrond in de psychologie én journalistiek weet ze snel tot de kern van een vraagstuk te komen en dit vervolgens ook nog eens helder en goed op papier te zetten.

Anneline is een vrolijke verschijning op kantoor, waar ze ondanks haar lange reistijd (vanuit Den Haag) veel aanwezig is. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat er speelt in de levens van collega’s en vraagt daar dan ook regelmatig naar. Anneline is dan ook altijd in voor een gezellig praatje! Qua werkzaamheden wordt Anneline enthousiast van veel verschillende onderzoeksonderwerpen en ze streeft ernaar om elke dag het beste uit haarzelf te halen.

Fun Fact
Anneline houdt erg van lekker eten. Ze vindt het leuk om samen met haar vriend te koken, maar gaat ook graag naar de beste restaurants van de stad. Toen de restaurants na de lockdown ein-de-lijk weer open gingen, had ze dan ook een volle week met meerdere restaurantbezoekjes!

Anneline Sevenster