Sten Habraken

Client Consultant

In de functie van Client Consultant vervult Sten een belangrijke rol voor de organisatie. Als Client Consultant is hij namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Aan de hand van zijn brede interesse en enthousiasme probeert hij vraagstukken van onze opdrachtgevers te doorgronden. Ondanks zijn breed scala aan interesses, ligt zijn ware passie nog altijd binnen de sportwereld.

Sten is een gewaardeerde collega die actief meedenkt met zowel opdrachtgevers als collega's en altijd bereid is een extra stap te zetten. Wanneer Sten aan een project is gekoppeld, kan de opdrachtgever erop vertrouwen dat hij zich er volledig op toelegt en niet loslaat, altijd met oog voor scherpe details. Los van zijn enorme drive om tot een goed resultaat te komen, is Sten altijd geïnteresseerd in de persoon aan de andere kant van de tafel of (tegenwoordig) laptop.

Fun fact
Naast het drinken van bier is Sten een enorme fan van Cola. Nu vraag je je af, een enorme fan van Cola? Jazeker! Sten zijn slaapkamer hangt vol met posters en hij slaapt onder een mooi cola dekbed. Het gaat zelfs zo ver dat hij in de ochtend geniet van een hardgekookt eitje met… een colaatje.

Sten Habraken