Markteffect groeit en breidt wederom flink uit

13 november 2018

In juni van dit jaar maakte Markteffect nog bekend dat het team werd uitgebreid met in totaal zes nieuwe krachten. Om de groei verder te kunnen faciliteren heeft Markteffect wederom vijf nieuwe medewerkers aangenomen.

Afdeling Research

Onlangs is René Robins al gestart op de afdeling Research. Naast René is ook Loïs de Jong per 1 november toegevoegd aan deze afdeling. Per 1 januari zal ook Kirsten Ballemans op de afdeling Research starten. Zowel Loïs als Kirsten hebben de opleiding Economische Psychologie afgerond en zij zullen het onderzoeksteam als Junior onderzoeksspecialist gaan versterken.

Kwalitatief onderzoek

Ook het team dat gespecialiseerd is in kwalitatief onderzoek heeft vanaf 1 november een nieuw gezicht: Astrid Meulenmeesters. Astrid is kundig in kwalitatief- en kwantitatief onderzoek en gaat zich de komende periode richten op kwalitatief onderzoek.

Afdeling Consultancy

Tot slot is de afdeling Consultancy uitgebreid met twee nieuwe medewerkers, namelijk: Thomas van Essen en Annemieke Smit. Thomas krijgt als Research Consultant de verantwoordelijkheid om zowel huidige- als nieuwe opdrachtgevers te helpen met het invullen van hun onderzoeksbehoeften. Annemieke is terug van weggeweest en zal starten als Junior Consultant. Eerder werkte Annemieke al in het Veldwerkteam, waar ze een zeer gewaardeerde kracht was.

Edgar de Beule, directeur bij Markteffect, verklaart de flinke uitbreiding van het team: ‘’We gaan dit succesvolle jaar afsluiten met wederom meer dan 20% groei, iets waar we heel erg trots op zijn. De vijfde FD Gazellen Award die we vorige maand in ontvangst mochten nemen geeft wel aan dat het hard is gegaan dit jaar. We blijven ambitieus, ook richting volgend jaar. Daarom was het noodzakelijk om op diverse afdelingen verder uit te breiden. We hebben een strenge selectieprocedure als het gaat om nieuwe medewerkers en daar gaat veel tijd in zitten. Het resultaat is dat áls we dan mensen aannemen, we er ook zeker van zijn dat ze echt iets toe kunnen voegen. Zo ook deze vijf toppers! Ze passen goed bij ons bedrijf en ik ben blij dat ze bij ons aan de slag gaan.’’

Naar het overzicht