Leon Geboers

Client Consultant

In zijn rol als Client Consultant bij Markteffect is Leon de spil tussen het bedrijf en de klanten. Zijn dagen zijn gevuld met het begrijpen van de behoeften van de klant, het ontwikkelen van strategieën en het zorgen voor een naadloze uitvoering van projecten. De passie voor zijn werk schijnt door in de manier waarop hij zijn taken benadert, waarbij hij altijd streeft naar het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan tevreden klanten.

Leon is een goede collega vanwege zijn ervaring en de Bossche gezelligheid die hij meebrengt. Hij draagt bij aan een positieve teamdynamiek en een prettige werkomgeving. Het vermogen van Leon om zijn ervaring te combineren met een gezellige en positieve houding draagt bij aan zijn reputatie als goede collega.

Fun fact
Leon heeft een onverwachte passie voor het verzamelen van vintage bordspellen. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van een bordspellen club, organiseert hij regelmatig gezellige spelavonden met vrienden, waar oude klassiekers en verborgen juweeltjes uit de bordspelwereld tot leven komen. Zijn liefde voor strategie en het vermogen om plezier te vinden in zowel werk als vrije tijd maken Leon tot een veelzijdige en boeiende collega bij Markteffect.

Leon Geboers