Jonas Sanders

Client Consultant

Jonas is als Client Consultant hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Door zijn vastberadenheid en motivatie om aan de slag te gaan, weten opdrachtgevers zeker dat ze de beste onderzoeksresultaten gaan ontvangen waarmee ze aan de slag kunnen. Jonas streeft altijd naar het succesvol voltooien van projecten. Bovendien is hij een waardevolle teamspeler, waar zowel Markteffect als de opdrachtgever veel plezier aan gaat beleven in de onderzoeksprojecten.

Jonas is een echte professional en draagt daarbij ook bij aan een goede sfeer binnen het team van Markteffect. Jonas staat positief in het leven en is altijd bereid om zijn collega’s te ondersteunen waar mogelijk.  

Fun fact 
Jonas heeft de ongebruikelijke gewoonte om tijdens zijn voetbalwedstrijden zijn favoriete geluksvoetbalsokken te dragen, die hij al sinds zijn jeugd bij elke belangrijke wedstrijd aanheeft. Zijn vrienden plagen hem er altijd mee, maar stiekem geloven ze ook dat de magie van de sokken bijdraagt aan zijn succes op en naast het voetbalveld.

Jonas Sanders