Juliette Berndsen

Research Expert

Juliette brengt een frisse en nieuwsgierige energie naar ons team. Als onderzoeker is ze gepassioneerd bezig met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Haar kritische blik en haar liefde voor het oplossen van vraagstukken in diverse branches maken haar een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf.

Binnen Markteffect is Juliette als een spin in het web en is altijd klaar om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van ons werk. Ze houdt ervan om overal bij betrokken te zijn en zet zich in met haar volledige toewijding. Juliette heeft niet alleen een brede kijk op het vak, maar ook uitstekende communicatieve vaardigheden, een probleemoplossend vermogen en een onstuitbare leergierigheid.

Fun fact
Juliette is haar passie voor live muziek. Buiten het werk geniet ze van het bijwonen van concerten van haar favoriete artiesten, zoals Taylor Swift. Zelfs als het concert niet in Nederland plaatsvindt, is dat voor Juliette geen belemmering. Ze deinst niet terug voor enige afstand en reist graag naar verschillende locaties om haar favoriete artiesten live te zien optreden.

Juliette Berndsen