Thomas Huigen

Commercieel Manager & Client Consultant

Thomas is een ervaren Client Consultant die bij Markteffect zorgt dat A-merken de beste kwaliteit onderzoeken en adviezen ontvangen, waardoor deze merken ervoor kunnnen zorgen dat ze hun voorsprong kunnen behouden en zelfs uitbouwen.

Thomas is een gedreven en energieke consultant. Dit uit zich vooral in zijn drive om samen met collega's, opdrachtgevers en parters de verbinding te zoeken om doelen de stellen, deze te monitoren en te behalen. Thomas is betrokken, heeft veel ervaring en bovenal een breed perspectief en kennis van zaken. Wanneer er een sportief of ondernemend karakter is bij een case, zet hij zijn tanden in het vraagstuk en is hij niet tevreden voordat de opdrachtgever tevreden is of een langdurige samenwerking aan wil gaan.

Fun fact
Thomas is topfit, zowel mentaal als fysiek. Zo is hij één van de initiatiefnemers van de 'no sugar app-groep' waarin diverse collega's hun cheatmeals delen en samen werken aan een fitter lichaam. Daarnaast is zijn oudste kind Pelle een uitlaatklep, met zijn zoon maakt hij veel lol in de auto.

Thomas Huigen