Hesam Fahimi

Directeur

Hesam is CEO en oprichter van Markteffect. Samen met compagnon Edgar de Beule (andere CEO) heeft hij Markteffect letterlijk gestart vanuit de schoolbanken in 2007. Hesam is jarenlang de operationele kracht geweest achter de groei van Markteffect en zorgde dat intern alles tot in de puntjes geregeld was.

Intern houdt Hesam zich vooral bezig met de aansturing van de operationele gang van zaken, maar is hij ook nauw betrokken bij DirectResearch (ons zusterbedrijf in Amsterdam). Bovendien is Hesam een belangrijke cultuurbewaker en vindt hij het erg belangrijk dat nieuwe collega’s passen bij de bedrijfscultuur. Daar waar mogelijk schuift hij dan ook bij iedere sollicitatie minimaal één ronde aan, om kennis te maken met de mensen die worden aangenomen. Ook bij borrels en feestjes zorgt hij er persoonlijk voor dat de cultuur ten uiting komt: work hard, play hard.

Fun fact
Wist je dat Hesam jarenlang fanatiek rugby gespeeld heeft en het zelfs schopte tot international? Hij speelde een interland namens het Nederlands Rugby elftal tegen Malta. Bovendien traint Hesam voor deelname aan een 1/4e triatlon.

Hesam Fahimi