Danny Meulenbroeks

Manager Kwaliteit & Innovatie

Danny is heeft als begenadigd onderzoeker meerdere grote brand trackers onder zijn hoede. Daarnaast is hij ook Manager Kwaliteit & Innovatie. Hij bewaakt de kwaliteit van de onderzoeken van Markteffect en zorgt er daarnaast ook voor dat we met onze tijd meegaan. Ook is Danny onderdeel van het Management Team van Markteffect.

Danny heeft altijd een kritische blik, maar ziet daardoor ook juist de ruimte voor verbetering. Hij stopt niet totdat zijn werk 100% perfect is en heeft er een talent voor om grote bakken data in één overzicht te visualiseren. Hoe druk het ook is, Danny heeft altijd de tijd voor een goede grap, slappe klets of ander vermaak. Bovendien is niets hem te gek, waardoor we als Markteffect al veel grenzen hebben kunnen verleggen.

Fun fact
Danny heeft de magische grens van 1.000 verschillende bieren op Untappd bereikt. Daarnaast geeft hij elke vrijdag het startsein van de borrel, door de muziek van Rein Mercha hard door de speakers te laten galmen. Ook is hij ooit tweede geworden bij de enige echte Markteffect Pubquiz!

Danny Meulenbroeks