Boj Nefkens

Commercieel Directeur

Boj is als Commercieel Directeur verantwoordelijk voor de koers van Markteffect. Boj is betrokken bij alle belangrijkste beslissingen en zet zijn ervaring in om afdelingen bij te sturen of te adviseren. Daarnaast stuurt hij het consultancy team op strategisch niveau aan en zorgt hij voor een duurzame commerciele afdeling. 

Boj is heel punctueel en betrokken. Zo borgt hij dat Markteffect ten alle tijd in staat is projecten op korte termijn op te starten en naar tevredenheid van opdrachtgevers op te leveren. De commerciele doelen zijn belangrijk voor een groeiend bedrijf, ook hier heeft hij altijd een vinger aan de pols om fact-based de organisatie als geheel, de afdelingen, het consultancy team en individuen te helpen.

Fun fact
Boj is het liefst te vinden op de tennisbaan, in de silent disco, in onze Business Room bij PSV of hij trekt de hardloopschoenen aan. Hij stimuleert de medewerkers dan ook om vitaal te leven. Bovenal is Boj de ultieme familyman en geeft hij veel energie aan zijn drie vrolijke kinderen tijdens zijn vrije tijd... maar als papa aan het werken is, dan moeten ze wel even stil zijn.

Boj Nefkens