Edgar de Beule

Directeur

Edgar is CEO en oprichter van Markteffect. Samen met compagnon Hesam Fahimi (andere CEO) heeft hij Markteffect letterlijk gestart vanuit de schoolbanken in 2007. Edgar is jarenlang de commerciële kracht geweest achter de groei van Markteffect en was verantwoordelijk voor commerciële samenwerkingen, new business en sales. 

Intern houdt Edgar zich dan ook nog steeds vooral bezig met de commerciële kant van de organisatie: marketing en sales. Maar ook kansen zoeken én benutten doet hij graag, want Edgar is goed in het zien van nieuwe kansen en daar vervolgens ook vol voor te gaan. Geregeld ontstaan er proefballonnetjes die uiteindelijk erg succesvol blijken. Samen met Hesam geeft hij daarin het goede voorbeeld: initiatief door medewerkers wordt dan ook hard toegejuicht en als iemand een goed idee heeft (en dat kan onderbouwen): go for it!

Fun fact
Ondanks dat Edgar een echte ondernemer is en intensieve werkweken draait, is hij ontzettend actief in de sport. Hij gaat vaak 4-5 keer per week hardlopen. Regelmatig zie je hem overdag in de pauze in zijn sportkleren door kantoor lopen, omdat hij dan net terug komt van zijn hardlooprondje. Verder is hij gek van zijn hond Jaapie, die bovendien een eigen Instagram pagina heeft.

Edgar de Beule