Baas Markteffect staat stoel af aan Jackie en Jaylani

17 februari 2020

Markteffect heeft deelgenomen aan de zesde editie van ‘JINC Baas van Morgen’. Op 23 januari 2020 stond Joris Schellekens voor één dag zijn stoel af aan Jackie en Jaylani. Markteffect maakt deel uit van een groot gezelschap: in het totaal deden maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement.

JINC bestaat om te werken aan een wereld waar je postcode en sociaaleconomische omgeving niet je toekomst bepalen. Op donderdag 23 januari 2020 vond JINC Baas van Morgen plaats, en stonden zo’n 350 kinderen aan de top van een toonaangevend bedrijf of organisatie. Ze ervaarden hoe het was om een bedrijf te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas. De jongeren legden waardevolle contacten in het bedrijfsleven, ervaarden van dichtbij hoe een bedrijf werkt en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om in ál het talent van de toekomst te investeren. JINC gelooft dat elk kind gelijke kansen verdient, en ze doen elke dag hun uiterste best om dat waar te maken.

Op donderdag 23 januari ontving Markteffect de scholieren Jackie en Jaylani om ze te laten zien wat Markteffect als bedrijf doet. De scholieren werden op de basisschool opgehaald door Joris Schellekens, waarna ze arriveerden op het kantoor van Markteffect. Hierna kregen de scholieren een rondleiding door het kantoor. Na deze rondleiding mochten Jackie en Jaylani zelf aan de slag gaan met het bedenken van vragen, meekijken met het programmeren, online uitzetten van het onderzoek, belletjes plegen en op straat mensen bevragen. Na de dataverzameling hebben de scholieren geholpen met het interpreteren van de resultaten en het maken van een rapport. Ze hebben onderzoek gedaan naar de vraag: Wat wilden volwassenen vroeger worden?

Joris Schellekens is na afloop samen met Jackie en Jaylani naar de conferentie ‘Baas van Morgen’ geweest waar alle bazen van deze dag bij elkaar kwamen.

Jackie vond het een leuke dag en heeft veel dingen geleerd. Hij vond het spannend om mensen te interviewen, maar het ging goed! Jaylani heeft ook erg veel geleerd en met computers gewerkt. De McDonalds vond hij erg lekker. Joris Schellekens vond het fantastisch, 2 nieuwe grote bazen binnen bij ons bedrijf. Het waren stoere jongens die hun mannetje stonden binnen Markteffect.

JINC Baas van Morgen werd dit jaar voor de zesde keer gehouden. Er deden kinderen en bazen mee uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen

Markteffect bij de beste bureaus in de Emerce 100-2024

Copywriting? Dat kan toch iedereen?