Markteffect bij beste drie onderzoeksbureaus van Nederland!

9 april 2020

In deze bijzondere tijd, waarin vrijwel iedereen thuis aan het werk is en de focus gericht is op de (nabije) toekomst en de mensen in de zorg, is het fijn om ook positief nieuws te kunnen brengen. Op 9 april heeft branchevereniging MOA namelijk bekend gemaakt dat Markteffect als één van de drie onderzoeksbureaus is genomineerd voor de prestigieuze titel: Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020!

De afgelopen 13 jaar hebben voor Markteffect in het teken gestaan van ontwikkeling, groei, innovatie, ambitie en ondernemen. Het bureau is opgericht in 2007 door Hesam Fahimi en Edgar de Beule (als toenmalige studenten), met hun docent marktonderzoek Maarten van Nieuwland. Anno 2020 staat er inmiddels een toonaangevend onderzoeksbureau met meer dan 50 onderzoeksprofessionals.

Deze award, die branchevereniging MOA jaarlijks uitreikt, is al een aantal jaren een doel voor Markteffect. Hesam en Edgar lichten toe: ‘’We willen ons graag meten met de beste onderzoeksbureaus van Nederland en daar hebben onze mensen jarenlang keihard voor gewerkt. Het is dan ook extra mooi dat juist de branchevereniging deze prijs uitreikt, maar dat het in eerste instantie onze opdrachtgevers waren die ons genomineerd hebben. Dat de nominatie vanuit deze twee hoeken komt, maakt het extra bijzonder. En nu we bij de beste drie horen, zullen we er natuurlijk alles aan doen om ook te winnen!’

Ook Algemeen Directeur, Joris Schellekens, die sinds augustus vorig jaar verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie bij Markteffect, vertelt dat hij erg trots is op deze nominatie: ‘’Het is een erkenning voor de passie, energie en gedrevenheid waarmee hier elke dag gewerkt wordt. Ik heb zelden zo’n hechte club mensen meegemaakt en waar alle afdelingen streven naar perfectie. Ik ben trots dat ik onderdeel ben geworden van deze club en probeer hier iedere dag mijn steentje aan bij te dragen. En het mooie is dat er in onze organisatie én in onze mensen nog zo veel ruimte zit om door te ontwikkelen. Het plafond is nog niet bereikt.’’

De uitreiking van deze MOAward zou normaal gesproken in juni plaatvinden in Amsterdam, maar wordt gezien de omstandigheden verplaatst naar vrijdag 18 september. Dan zal bekend gemaakt worden welk onderzoeksbureau zich het beste bureau van Nederland mag noemen!

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Markteffect onderzoek 100 meest invloedrijke merken Nederland

Demian van Gils - ‘Het mooiste zijn de vele kleine overwinningen'

Ik houd ervan om voorop te lopen: Interview met Josh Veldhuizen, JOSH V