Markteffect sleept haar zevende FD Gazellen Award binnen!

28 oktober 2020

Dit jaar is voor ondernemers allesbehalve gewoon. Des te specialer dat de Markteffect Research Group (ME Research Group), inmiddels bestaande uit Markteffect, DirectResearch en Team Vier, zich alweer voor het zevende jaar één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland mag noemen. 

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze prijs wordt uitgereikt op basis van de jaarcijfers van boekjaren 2017 t/m 2019.  Echter, niet alleen de omzetgroei is van belang, maar ook de groei van het aantal werknemers wordt meegewogen. “Wij zetten ons volledig in op de ontwikkeling van onze mensen zodat opgebouwde kennis en innovatie geborgd blijft, wat op zijn beurt leidt tot de snelle groei van de ME Research Group”, aldus medeoprichter Edgar de Beule. Een enorm goede keuze, zo blijkt nu.

Vriend in onderzoeksland


De ambitie van de ME Research Group gaat verder dan alleen het hebben van een bovengemiddelde winstmarge en een snel aanwassend personeelsbestand. De bureaus zetten zichzelf neer als ‘vriend in onderzoeksland’ en alle werknemers streven naar het leveren van het beste maatwerk en strategisch advies. Dat de ME Research Group alweer haar zevende FD Gazellen Award in ontvangst mag nemen is volgens algemeen directeur Joris Schellekens dan ook volledig te danken aan het fantastische team dat dag in dag uit klaarstaat voor haar opdrachtgevers. “Elke dag werken ze hard, met veel passie, nieuwsgierigheid en begrip voor elkaar samen. Die chemie die we daar in het veld creëren is speciaal, ook tussen de bureaus, en resulteert in deze bijzondere award”, aldus Schellekens.

Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020


Ook de exponentiële groei van onderzoeksbureau Markteffect bleef onder de vakjury van branchevereniging MOA niet onopgemerkt. Zij bekroonde het bedrijf daarom afgelopen september met de prestigieuze titel ‘Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020’. 

“Vorige maand werd Markteffect door de vakjury van  branchevereniging MOA uitgeroepen tot Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020. Het leuke aan die award is dat deze wordt uitgereikt door een professionele vakjury die je bureau inhoudelijk beoordeelt. De FD Gazellen Award kijkt juist naar feitelijkheden, zoals groei in omzet en in personeel. Dat maakt voor ons het plaatje compleet, omdat het ons bevestigt dat we niet alleen inhoudelijk goed bezig zijn, maar ook organisatorisch een stabiele organisatie hebben gecreëerd met drie zelfstandig opererende bureaus.”
Hesam Fahimi, Operationeel directeur en mede-oprichter Markteffect

 

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Demian van Gils - ‘Het mooiste zijn de vele kleine overwinningen'

Ik houd ervan om voorop te lopen: Interview met Josh Veldhuizen, JOSH V

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen