ME Research Group bekroond met zilveren FD Gazellen award!

19 november 2020

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De absolute top wordt bovendien bekroont met een bronzen, zilveren of gouden onderscheiding. Binnen de middelgrote omzetklasse, in regio Zuid, heeft de ME Research Group de zilveren FD Gazellen award in ontvangst te mogen nemen. De ME Research Group wordt gevormd door onderzoeksbureaus Markteffect, DirectResearch en Team Vier.

FD Gazellen award, wat is dat? 


De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de award uit aan bedrijven op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, winstgevendheid en werknemers in de afgelopen drie jaar.


ME Research Group: Zilveren winnaar

De Markteffect Research Group heeft de zilveren onderscheiding in ontvangst mogen nemen binnen Regio Zuid, middelgroot bedrijf categorie. In een turbulent coronajaar is deze prijs “een extra mooie prestatie en versterkt het de trotse gevoelens richting ons personeel en hun inzet”,  aldus de directie.

Eerder was bekend dat Markteffect het beeldje voor 7de keer in ontvangst mocht nemen. Donderdag 19 november werd via een digitale uitreiking aangekondigd dat ook de gehele bedrijvengroep de zilveren bekroning in ontvangst mag nemen.

Een belangrijke factor voor het in ontvangst mogen nemen van deze award was de toetreding van DirectResearch tot de group, die plaatsvond in 2019. Deze aansluiting is op meerdere vlakken succesvol geweest en nu ook bekroond met een prijs. Afgelopen april sloot ook Team Vier zich aan bij de groep. Gezien de criteria van FD Gazellen zal deze aansluiting vanaf volgend jaar meewegen in de uitreiking. 

Namens de gehele ME Research Group willen wij het Financieele Dagblad bedanken voor de bekroning. In een alles behalve gemakkelijk jaar zijn wij trots en dankbaar voor alle personeelsleden, en deze prijs onderstreept dat gevoel nogmaals. De award gaat naar de gehele groep en het personeel dat onverminderd hun best heeft gedaan en blijft doen.
 

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Markteffect onderzoek 100 meest invloedrijke merken Nederland

Demian van Gils - ‘Het mooiste zijn de vele kleine overwinningen'

Ik houd ervan om voorop te lopen: Interview met Josh Veldhuizen, JOSH V