Markteffect voor de tweede keer bij de top 250 snelst groeiende bedrijven!

2 juni 2021

De ME Research Group, bestaande uit onderzoeksbureaus Markteffect en DirectResearch, is gisteravond opnieuw opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven. Deze prestigieuze prijs is een samenwerking tussen Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit. 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van 250 bedrijven die de afgelopen drie jaar opeenvolgend jaarlijks het snelst zijn gegroeid. Het criterium voor deze groei is minimaal een stijging van 20% in FTE en/of in omzet. Daarnaast moeten er minimaal tien werknemers en/of een omzet van minstens vijf miljoen euro zijn. 

Oprichter en directeur van de ME Research Group Edgar de Beule vindt het een hele eer om in deze top 250 opgenomen te zijn: “Het is een illuster rijtje van prachtige ondernemingen. Wij vinden het dan ook een hele eer dat de ME Research Group, moedermaatschappij van Markteffect en DirectResearch, hier tussen staat. Het is vooral loon naar werken voor onze teams, door hen is de groei van de afgelopen jaren zo succesvol geweest.”

Personele groei

Groeibedrijven zorgen voor meer banen en daar profiteert de hele economie van. Ook dat is de afgelopen jaren gebleken bij Markteffect. Zo zijn er zelfs in een half jaar, tussen oktober 2020 en maart 2021, 20 nieuwe werknemers aan het team van Markteffect toegevoegd. Niet alleen Markteffect groeit, maar de gehele ME Research Group. De Beule licht toe: “Inmiddels heeft de ME Research Group meer dan 100 mensen in dienst en daar houdt het voor ons niet op. Onze strategie voor de komende twee jaar is doorgroeien. Daarvoor willen we ons fundament steviger maken. Ons personeel maakt ons sterk, daarom is ons personeel ook onze allerbelangrijkste pijler voor de versteviging van het fundament om te groeien.

Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020

Afgelopen september is Markteffect bekroond met de titel ‘Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020’. Deze award is voor onderzoeksbureaus erg prestigieus en het winnen ervan wordt gezien als een grote eer. Medeoprichter en -directeur Hesam Fahimi had dit bij de start van hun bedrijf veertien jaar geleden niet durven dromen: “Dat we dit jaar weer opgenomen worden in de Top 250 Groeibedrijven laat zien dat we blijven groeien en ontwikkelen. Ik ben zo ontzettend trots op iedereen die de afgelopen jaren zijn/haar bijdrage heeft geleverd. De kwaliteit van ons werk en van onze medewerkers is vandaag de dag ontzettend hoog. Daar blijven we op in zetten zodat we de komende jaren kunnen blijven groeien en ontwikkelen.”

Het snelst groeiende bedrijf van Nederland

Later dit jaar wordt de top 10 van de snelste groeiers bekend gemaakt en ontvangt de snelste groeier van de lijst, de Gouden Groeier.

Benieuwd naar alle genomineerde of naar meer informatie over de samenstelling? Lees hier de rapportage

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Ik houd ervan om voorop te lopen: Interview met Josh Veldhuizen, JOSH V

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen

Markteffect bij de beste bureaus in de Emerce 100-2024