Markteffect weer FD Gazelle!

27 oktober 2017

Voor het derde jaar op rij en voor de vierde keer in 10 jaar mag Markteffect zich weer FD Gazelle noemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Snelle groei

We zijn erg trots dat we bij de 750 snelst groeiende bedrijven in Nederland horen, die drie jaar op rij een omzetgroei van tenminste 20% hebben laten zien. Onze investering in het nog verder verhogen van de kwaliteit van onderzoek, rapportage en advies heeft zijn vruchten afgeworpen. 

Nieuwe opdrachtgevers

Het afgelopen jaar hebben we dan ook mooie nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen, zoals de Efteling, De Mandemakers Groep, Vereniging Eigen Huis, Brand Loyalty, AFAS en Renewi. Ook is ons team met enthousiaste, oplossingsgerichte medewerkers weer verder gegroeid.

Weer groei in 2017

Edgar de Beule, directeur en mede-oprichter van Markteffect: ‘We zijn super trots op deze prestatie. De prognose voor dit jaar is dat we weer een omzetstijging van 20 tot 25% zullen doormaken. Dus we denken zeker dat het in 2018 mogelijk is om weer FD Gazelle te worden!”

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei, zij dingen mee naar de landelijke hoofdprijs. De prijsuitreiking voor de regio Zuid-Nederland vindt plaatst op donderdag 9 november.

Naar het overzicht