Standaardisatie van publieksevaluaties binnen het leisure domein

Het leisure domein bloeide op in 2022 en dat betekende gelukkig ook weer de doorgang van veel fysieke leisure events. Ook afgelopen jaar heeft Markteffect veel organisatoren ondersteuning geboden bij de uitvoering van publieksevaluaties.

  1. Standaardisatie van vragenlijsten

Markteffect beschikt over de expertise en ervaring op het vlak van publieksevaluaties. Dat betekent dat er een vragenlijst beschikbaar is die snel en betaalbaar kan worden ingezet voor publieksevaluaties en waar een benchmark voor beschikbaar is. De benchmark zorgt ervoor dat cijfers in perspectief geplaatst kunnen worden.

  1. Mixed mode aan onderzoeksdiensten

Markteffect kan de data op diverse manieren ophalen en vaak wordt er een combinatie van veldwerkmethoden gehanteerd, namelijk online (via eigen databases of databases van de opdrachtgever) en offline (via de afname van enquêtes op locatie door het veldwerkteam van Markteffect).

  1. Verschillende vormen van rapportage mogelijk

Van dataset tot factsheet en volledige rapportages in PowerPoint inclusief conclusies en aanbevelingen. Afhankelijk van factoren als tijd, prioriteit, budget en doorlooptijd kan Markteffect haar diensten flexibel aanpassen aan de behoeften van haar opdrachtgevers.

Onderzoek doen tijdens uw fysieke event?

Markteffect voert doorgaans meerdere marktonderzoeken rondom de haalbaarheid, de behoefte of bijvoorbeeld de evaluatie van publiekelijke events. Benieuwd naar strategische inzichten die u verder helpen? Neem gerust eens contact op! 

 

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

3,3 miljoen Nederlanders bezochten een muziekfestival!

Eerste resultaten onderzoek toekomst Groene Wellen bekend

Klanttevredenheid meten in het leisure domein

Nederlanders minder vaak op vakantie door hoge inflatie

<p>Hans <span>de Jong</span></p>

Hans de Jong

Client Consultant