Markteffect top 3 bij de Data & Insights Awards 2023!

Vanavond zijn de prijzen bij de Data & Insights Awards uitgereikt, en met trots kunnen we zeggen dat Markteffect-collega Krijn Vugts en Danny Meulenbroeks in de top drie zijn geëindigd!

Een Data & Insights Award is dé vakprijs voor inspirerende insights professionals en toonaangevende marketing research & analytics bureaus die het verschil maken in het vakgebied. Na maanden van voorbereiding was de uitreiking vanavond daar. Beide heren behaalde een mooie plek in de top 3, allebei in hun eigen categorie. De erkenning kwam als een beloning voor hun onvermoeibare inzet, innovatieve aanpak en uitstekende resultaten in het veld van onderzoek en data-analyse. De prestaties van Danny en Krijn weerspiegelen de ambitie van Markteffect om een toonaangevend bureau te zijn dat topkwaliteit levert.

Danny Meulenbroeks: Top 3 Insight Professional van het jaar 2023 - Bureauzijde

Danny heeft het geschopt tot de top 3 van zijn categorie ‘Insight Professional van het jaar 2023 – Bureauzijde’. Een prestatie om trots op te zijn. "Hoewel ik niet als winnaar uit de bus ben gekomen voor de 'Insight Professional van het jaar'-prijs, ben ik toch dankbaar voor de erkenning en de mogelijkheid om deel uit te maken van dit prestigieuze evenement. Het is een inspiratiebron geweest om te zien hoeveel getalenteerde professionals er actief zijn in dit vakgebied, en ik ben vastbesloten om mijn inspanningen voort te zetten en bij te dragen aan de groei en innovatie binnen de onderzoeksgemeenschap’’, vertelt Danny.

Krijn Vugts: Top 3 Young Talent 2023

Krijn heeft het geschopt tot de top 3 van zijn categorie ‘Young Talent’. Een prestatie om trots op te zijn. Krijn: “Hoewel ik de Young Talent award niet in ontvangst heb mogen nemen, ben ik trots dat ik tot een van de drie genomineerden hoorde. Bovendien heb ik het hele proces als zeer leerzaam ervaren. Laten we blijven streven naar het beste resultaat, leren van elkaars successen en uitdagingen, en samen de grenzen van dataverkenning verleggen. Het delen van kennis en ervaring, vooral met jonge professionals, blijft van groot belang om innovatie en vooruitgang te blijven stimuleren en zo ons vak toekomstbestendig te maken en te houden. Samen kunnen we een verschil maken."

Kers op de taart

In 2020 is Markteffect, onderdeel van de ME Research Group, benoemd tot ‘Bureau van het jaar’ door de branchevereniging. ‘’Uiteraard waren we in 2020 enorm trots dat we erkenning kregen als bedrijf voor het werk dat al onze collega’s leverden. Het feit dat twee van onze collega vandaag op zo’n mooie plaats zijn geëindigd, voelt als kers op de taart”, vertelt Hesam Fahimi, directeur en medeoprichter van de ME Research Group. ‘’Het zijn altijd de mensen achter een bedrijf die het doen. Erkenning die zij krijgen voor hun prestaties vanuit onze brancheorganisatie maakt ons bijzonder trots en laat zien welke talenten en professionals wij bij ME Research Group hebben rondlopen.”

Namens alle collega’s van de ME Research Group feliciteren we Danny en Krijn met het behalen van deze bijzondere prijs en positie! We zijn trots dat jullie onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie en jullie inzet om iedere dag weer partners en collega’s verder te helpen.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen

Markteffect bij de beste bureaus in de Emerce 100-2024

Copywriting? Dat kan toch iedereen?

<p>Danny <span>Meulenbroeks</span></p>

Danny Meulenbroeks

Manager Kwaliteit & Innovatie