Acht nieuwe partners bij Brainport voor elkaar

Dinsdag 12 september was het zover: acht werkgevers werden als nieuwe partners verwelkomd. Daarmee komt het aantal partnerships op 63. De partners maken zich er binnen het samenwerkingsverband sterk voor dat iedereen in de Brainport regio mee kan doen, ongeacht afkomst of opleidingsniveau. Kathleen Philips, general manager van imec: ‘We nemen onze verantwoordelijkheid in deze regio en willen wat teruggeven. Niet alleen op technologisch vlak, maar ook op sociaal gebied.’

Nieuwe partnerships

Het totaal aantal aangesloten partners bij Brainport voor elkaar komt inclusief de nieuw aangesloten partners neer op 63. Naast imec zetten BDO, Springplank 040, WIJeindhoven, Markteffect, Meneer Rick, Licht interim marketing communicatie professionals én VB Groep hun handtekening onder het samenwerkingsverband.

Janneke van Kessel, voorzitter van ons partneroverleg en stadsgezant bij de Gemeente Eindhoven: “Ik ken geen andere regio waar het bedrijfsleven zó bereid is om mee te investeren in de samenleving. Deze nieuwe partners laten zien dat we een brede gezamenlijke verantwoordelijkheid voelen voor sociaal-maatschappelijke opgaven. Door krachten te bundelen gaan steeds meer inwoners voelen dat ook zij mee kunnen profiteren van de economische welvaart in onze regio.” Jacline de Kort, programmamanager, is trots op de groei. “Dit laat zien dat we in de Brainport regio écht te maken hebben met werkgevers en ondernemers die zich willen inzetten voor hun omgeving. De ambitie is dat er nog veel meer partners in Brainport aansluiten, we nodigen andere maatschappelijk betrokken werkgevers om ook aan te sluiten. Hoe meer werkgevers, hoe groter het bereik onder inwoners, hoe groter onze impact.”

Gemotiveerd

Dat alle partners enorm gemotiveerd zijn om deel te nemen is ook tijdens het tekenmoment echt voelbaar. Vanuit de gesprekken die gevoerd worden, ontstaan zelfs al nieuwe ideeën voor samenwerking. Wil je meer weten waarom iedere partner gemotiveerd is om deel te nemen aan Brainport voor elkaar, lees dan hun verhaal onderin.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen

Markteffect bij de beste bureaus in de Emerce 100-2024

Copywriting? Dat kan toch iedereen?