Professionals & werkend Nederland

Het in kaart brengen van behoeften van professionals om relevante opleidings- en cursorisch aanbod te ontwerpen.
In een snel veranderende arbeidsmarkt is professionele ontwikkeling essentieel. Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt de sleutel om up-to-date te blijven. Een onderzoek naar professionals stelt u in staat specifieke behoeften in kaart te brengen, en om onderwijsinstellingen en werkgevers op maat gemaakte, relevante opleidings- en cursorisch aanbod, zoals cursussen, workshops, trainingen en overige kortlopende opleidingstrajecten te ontwerpen om groei en levenslang leren te bevorderen.

Professionals

Levens Lang Ontwikkelen en professionele ontwikkeling vormen de facetten van de loopbanen van professionals, aangezien technologische en de marktdynamiek zich continu veranderen en de eisen van werkgevers in beweging blijven. Dit is waar onderzoek naar 'Leven Lang Ontwikkelen' in beeld komt. Het stelt u in staat om te begrijpen welke specifieke vaardigheden en competenties essentieel zijn in de hedendaagse arbeidsmarkt en om de precieze behoeften van professionals te identificeren. Een onderzoek naar Leven Lang Ontwikkelen helpt onderwijsinstellingen en werkgevers om te anticiperen op deze veranderingen en relevante opleidings- en cursorisch aanbod, zoals cursussen, workshops, trainingen en overige kortlopende opleidingstrajecten te ontwerpen. Dit biedt professionals de mogelijkheid om up-to-date te blijven met het gaat hierom om het opdoen van relevante, actuele kennis en vaardigheden om hun beroep goed uit te kunnen oefenen op basis van een alsmaar veranderende context.

Werkend Nederland

Zowel huidige werknemers als werkzoekenden moeten de mogelijkheid hebben om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen om relevant en arbeidsfit te blijven en hun werk met plezier op een duurzame wijze te kunnen uitvoeren. Het thema Leven Lang Ontwikkelen staat hierbij centraal en neemt een belangrijke positie in binnen het onderwijs. Het doorgronden van de wensen en behoeften van deze groep stimuleert hen om te blijven groeien en werpt licht op specifieke behoeften van werkende individuen en werkzoekenden.

Markteffect onderwijs monitoren

In samenwerking met tientallen onderwijsinstellingen, voert Markteffect jaarlijks onderzoek uit naar de wijze waarop professionals en werkend Nederland nieuwe kennis en vaardigheden opdoen en de ontwikkeling hoe werkgevers aantrekkelijk blijven in de huidige arbeidsmarkt.

 Bekijk de LLO Werkend Nederland Monitor

Privacy en beveiligingsrichtlijnen

Markteffect is in het bezit van ISO certificering en werkt volgens de richtlijnen van de AVG. Daarnaast wordt er gewerkt naar de richtlijnen en standaarden van de branchevereniging. Data van studiekiezers, studenten en andere doelgroepen is hierdoor in goede handen.

Leon <span>Geboers</span>

Leon Geboers

Client Consultant

Benieuwd wat wij voor uw onderwijsinstelling en vraagstuk kunnen betekenen?