Bram van Hoof

Client Consultant

Bram is een jonge, gemotiveerde Client Consultant die actief is op de binnendienst. Zijn gemiddelde werkweek vereist flexibiliteit, creativiteit en de benodigde marktonderzoekskennis. Bram bekleedt zijn functie uitstekend, al gedurende zijn stageperiode bij Markteffect heeft hij enorme stappen gemaakt en tot op heden weet hij deze groei vast te houden.

Bram is een leergierige jongen die van zich laat horen binnen het Sales team. Zijn gedreven werkhouding zorgt ervoor dat hij de Client Consultants tot in de puntjes weet te ondersteunen. Bram daagt zichzelf graag uit, door bij strategische vraagstukken aan te haken en mee te denken naar de meest effectieve oplossing. Door zijn flexibele en gemotiveerde werkhouding is Bram een echte aanwinst voor het sales team van Markteffect. Zijn output is van hoog niveau en zijn inzet zorgt ervoor dat alle consultants bij hem terecht kunnen voor ondersteuningen. Daarnaast weet hij ook op informeel niveau zijn steentje bij te dragen in de gezelligheid op de werkvloer.

Fun fact
Bram heeft in zijn jongere jaren met trots het shirt van PSV gedragen, zo was hij vroeger teamgenoot van Mohamed Ihattaren! Nu is Bram actief in het 13e elftal van Gemert. De carrières van Ihattaren en Bram lopen uiteen, maar niet iedereen kan het zo ver schoppen als onze Brempie.

Bram van Hoof