BrabantSport interview met Thomas Huigen

29 juni 2021

BrabantSport interviewt voor hun nieuwsbrief verschillende "aanvoerders in ambitie" die ze geheel toepasselijk in de "spo(r)tlight" zetten. In deze sportzomer editie is Thomas Huigen, Commercieel Manager & Client Consultant bij Markteffect bevraagd. Wilt u dit interview, en de nieuwsbrief bekijken? Klik dan hier. 
 
Thomas bespreekt onder andere de samenwerking met BrabantSport, de coronacrisis, hoe Markteffect reageert op deze crisis en uiteraard: sport. 

'Als sport wegvalt merk je pas wat je mist'

Markteffect en Brabantsport zijn al 1,5 jaar partners van elkaar en blijft onverminderd een sterke samenwerking, ook na een turbulent jaar voor [o.a.] de sport sector. De coronacrisis heeft een flinke impact gehad, maar het heeft BrabantSport niet tegengehouden. Zoals Thomas ook aangeeft in het interview: "In het voorjaar van 2020 ging er letterlijk veel dicht. Mensen ontmoetten elkaar steeds minder, maar BrabantSport heeft er altijd alles aan gedaan om ons netwerk toch in verbinding met elkaar te houden. Complimenten voor de manier waarop we elkaar toch konden treffen. Dus ik zou zeggen: keep up the good work!"

Tijdens de coronacrisis was sporten niet meer vanzelfsprekend. Gedurende de lockdown kwam er ook een pauze op vele sporten, zowel professioneel als amateuristisch. "Als sport wegvalt merk je pas wat je mist" geeft Thomas aan, en wederom worden daarom de complimenten gegeven aan BrabantSport. Op innovatieve wijze heeft BrabantSport men in beweging gehouden in 2020, zoals u hier kunt zien in video.

BrabantSport zet zich in voor de regio en alle mensen die hier wonen, werken en recreeëren. Ze vinden het belangrijk om mooie maatschappelijk initiatieven te ondersteunen, en op deze punten vindt Markteffect raakvlak met BrabantSport. Tevens is Markteffect ook heel actief in de sportwereld, door veel samenwerking met bedrijven die vanuit sponsoringen actief zijn, evenals de rechtenhouders en sportbonden. Het is hier waar het netwerk van BrabantSport en Markteffect ook samenkomen. Buiten een professionele setting is de kans groot dat je BrabantSport & Markteffect bij sportevenementen tegenkomt, vaak bezoeken wij samen evenementen zoals o.a. het EK Hockey 2021. 

Benieuwd naar het interview met Thomas Huigen? Deze is terug te lezen in de nieuwsbrief van BrabantSport: Klik hier voor de nieuwsbrief van BrabantSport.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Sportsponsoring en ethiek: Het gaat écht samen

Markteffect onderzoek 100 meest invloedrijke merken Nederland

Demian van Gils - ‘Het mooiste zijn de vele kleine overwinningen'