Leven Lang Ontwikkelen Congres 2024

Afgelopen donderdag hebben Marktonderzoeksbureau Markteffect en Organisatie Groep Zuid (OGZ) met trots het LLO-congres georganiseerd in de sfeervolle Verkadefabriek in Den Bosch. Het thema "Leven Lang Ontwikkelen" (LLO) staat steeds hoger op de agenda bij onderwijsinstellingen, werkgevers en de overheid. Dit congres bood een uitgelezen kans om onderwijsinstellingen, private opleiders en overige stakeholders te inspireren en te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen dit belangrijke thema.

Een dag vol inspiratie en kennisdeling

Het LLO-congres bood een divers programma met zowel plenaire als break-out sessies. De deelnemers werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen door bureaus, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en diverse experts. Dagvoorzitter Wendelien Wouters leidde het programma in goede banen en zorgde voor een inspirerende en interactieve dag.

Tijdens het congres werden handvatten geboden die je nodig hebt voor:

  • Een efficiënte LLO strategie en (ontwikkeling van) een duurzaam opleidingsportfolio;
  • Het (succesvol) vermarkten van het LLO aanbod voor werkgevers en individuen;
  • Een duurzame interne- en externe samenwerking en een solide inrichting van jouw LLO onderwijsorganisatie.

Inzichten en data

Bezoekers van het LLO-congres gingen naar huis met een goodiebag. Hierin zat onder andere een flyer met toegang tot een dashboard met cijfers over de huidige situatie van Leven Lang Ontwikkelen. Deze data biedt waardevolle inzichten voor iedereen die betrokken is bij LLO en zo kunnen bezoekers de gepresenteerde inzichten verder verkennen en toepassen binnen hun eigen organisaties.

Ben je benieuwd naar meer inzichten of zou je meer informatie willen ontvangen? Bekijk dan hier het dashboard met inzichten.

Tot volgend jaar?
Wilt u het LLO-congres volgend jaar bijwonen? Het evenement wordt opnieuw georganiseerd in de Verkadefabriek in Den Bosch, op 19 juni. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de ticketverkoop.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Markteffect onderzoek 100 meest invloedrijke merken Nederland

Markteffect biedt dit schooljaar opnieuw inzicht in een nieuwe lichting studiekiezers

Demian van Gils - ‘Het mooiste zijn de vele kleine overwinningen'

Leven Lang Ontwikkelen: een samenspel tussen werkgever en werknemer

Leon <span>Geboers</span>

Leon Geboers

Client Consultant