Markteffect wordt Official Sponsor van PSV!

21 juni 2018

Marktonderzoeksbureau Markteffect verlengt haar verbintenis met PSV en wordt de komende drie jaar Official Sponsor van PSV. Markteffect is al sinds 2012 aan de club verbonden als Official Supplier. Dankzij deze verlenging wordt hier een nieuwe periode aan toegevoegd en bovendien promoveert Markteffect hiermee in de Sponsorpiramide naar Official Sponsor.

Verlenging en invulling nieuwe contract

Markteffect helpt PSV al geruime tijd door middel van effectief marktonderzoek onder supporters, sponsoren en PSV Businessleden. Ook de komende drie jaar zal het bureau marktonderzoek voor PSV en PSV Business blijven uitvoeren. Bovendien zal Markteffect mede invulling geven aan een rubriek van PSV TV waarbij marktonderzoek van Markteffect het vertrekpunt is om een PSV gerelateerde actualiteit te belichten.

Daarnaast gaan relaties verbonden aan PSV Business ook de vruchten plukken van deze hernieuwde samenwerking; vanaf aankomend seizoen gaat Markteffect een sympathiek en scherp geprijsd product aanbieden om op een laagdrempelige wijze inzichten te krijgen betreffende klanten en medewerkers.

Toegevoegde waarde

Frans Janssen (Commercieel directeur PSV) en Edgar de Beule & Hesam Fahimi, beiden eigenaar/directeur van Markteffect, ondertekenden afgelopen maandag de nieuwe verbintenis tussen PSV en Markeffect. Janssen: “We zijn erg blij met de nieuwe en verbeterde samenwerking met Markteffect. Voor PSV zijn zij al sinds vele jaren een enorme toegevoegde waarde. De inzichten die hun onderzoeken ons verschaffen, zorgen er mede voor dat wij als club en met name de commerciële afdeling, de juiste keuzes kunnen maken.”

De Beule: “Uiteraard zijn wij zeer verheugd om deze samenwerking te verlengen. PSV biedt ons een platform om onszelf te presenteren aan de buitenwereld, maar ook om onze relaties op het allerhoogste niveau in de watten te leggen. We kijken er naar uit de komende jaren nog intensiever samen te werken.”

Over Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in marktonderzoek op de focusgebieden Customer (klanttevredenheid, behoeften), Employee (medewerkerstevredenheid) en Brand (doelgroep, behoefte, campagne-effect, merkbekendheid en imago). Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Het kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Hun missie is organisaties succesvoller te maken met strategisch advies gebaseerd op marktonderzoek. Al met al een oplossingsgerichte en ondernemende partner voor hun opdrachtgevers. Een mooi lokaal bedrijf dat bovendien hard groeit sinds haar samenwerking met PSV. Daarvoor is Markteffect al viermaal onderscheiden met een FD gazellen award, om aan te tonen dat het tot de snelgroeiende organisaties van Nederland behoort.

Naar het overzicht

Bekijk ook

Wilt u meer weten? Hier vindt u nog enkele relevante nieuwsartikelen. Zo mist u niks meer van wat speelt in uw branche.

Terug naar het overzicht

Supermark(t)eting: je wordt beïnvloed waar je bij staat

Sponsoring in de marketingwereld van nu; een nieuw kader

Thinking fast & slow: Haribo vs. Kees Smit Tuinmeubelen

Markteffect bij de beste bureaus in de Emerce 100-2024