Thema's

Binnen de onderwijswereld onderzoekt Markteffect diverse thema's, variërend van studiekeuze, het imago en de reputatie, tevredenheid, de rol van beïnvloeders, Leven Lang Ontwikkelen en de samenwerking met stakeholders zoals het werkfit houden van Werkend Nederland. Het uitvoeren van onderzoek verschaft waardevolle inzichten die onderwijsinstellingen kunnen gebruiken om de kwaliteit van hun onderwijs en hun aanbod te verbeteren en verder aan te scherpen. 

Thema's in het onderwijs

Of het nu gaat om het begrijpen van de drijfveren achter studiekeuzes, het betrekken van ouders in het onderwijsproces, het evalueren van de ervaringen van alumni na het afstuderen of het aanpakken van de groeiende behoefte aan Leven Lang Ontwikkelen, onderzoek biedt de benodigde inzichten om het onderwijs continu te optimaliseren. Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie en hoe Markteffect u hier verder in kan helpen!


Staat het onderwerp dat u wilt onderzoeken er niet tussen? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Leon <span>Geboers</span>

Leon Geboers

Client Consultant

Benieuwd wat wij voor uw onderwijsinstelling en vraagstuk kunnen betekenen?